. (1393). تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 43-55.
. "تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1393, 43-55.
. (1393). 'تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 43-55.
. تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(2): 43-55.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب