. (1393). تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 75-81.
. "تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1393, 75-81.
. (1393). 'تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 75-81.
. تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(2): 75-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب