. (1393). بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 67-73.
. "بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1393, 67-73.
. (1393). 'بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 67-73.
. بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(3): 67-73.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب