. (1393). بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 97-107.
. "بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1393, 97-107.
. (1393). 'بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 97-107.
. بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(3): 97-107.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب