. (1393). بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 41-47.
. "بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1393, 41-47.
. (1393). 'بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 41-47.
. بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(4): 41-47.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب