. (1393). مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 67-74.
. "مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1393, 67-74.
. (1393). 'مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 67-74.
. مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(4): 67-74.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب