. (1393). بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 91-97.
. "بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1393, 91-97.
. (1393). 'بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 91-97.
. بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(4): 91-97.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب