. (1393). محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 99-103.
. "محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1393, 99-103.
. (1393). 'محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 99-103.
. محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(4): 99-103.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب