تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,159 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,825 |
تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 8، دوره 5، شماره 1 - شماره پیاپی 15، خرداد 1392، صفحه 71-78 اصل مقاله (127.41 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
امروزه در جهان استفاده از پوششهای طبیعی جایگزین پوششهای شیمیایی شده است. در این تحقیق برخی خواص کیفی پرتقال تامسون، با پوشش خوراکی کیتوزان (در غلظتهای 5/0، 1 و 2 درصد) و پوشش شیمیایی قارچ کش (اورتو فنیل فنول) در مقایسه با نمونه بدون پوشش طی 3 ماه نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. میوهها در سردخانه با دمای oC6 و رطوبت نسبی 90-85 درصد نگهداری شده، pH و غلظت مواد جامد انحلال پذیر آب پرتقال و درصد کاهش وزن میوه در طی دوره انبارمانی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که استفاده از پوشش کیتوزان با غلظت 2 درصد، تلفات از دست دادن آب میوه را نسبت به بقیه پوششها کمتر کرده همچنین با داشتن pH بالاتر از آلودگی قارچی نیز پیشگیری نموده است. در کل کیفیت میوه را با گذشت زمان انباری حفظ کرده است. | ||
کلیدواژهها | ||
پرتقال؛ عمر انباری؛ کیفیت؛ کیتوزان؛ اورتو فنیل فنول | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 400 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 486 |