. (1392). بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 85-90.
. "بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1392, 85-90.
. (1392). 'بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 85-90.
. بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(1): 85-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب