. (1392). بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 1-7.
. "بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1392, 1-7.
. (1392). 'بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 1-7.
. بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(2): 1-7.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب