| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,619,840 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,295,710 |
ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 2، دوره 5، شماره 2 - شماره پیاپی 16، شهریور 1392، صفحه 9-19 اصل مقاله (169.46 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| در این پژوهش ماست چکیده سین بیوتیک با استفاده از سیستم Whey less تولید شد. ترکیبات پری بیوتیک (اینولین و الیگو فروکتوز) در سه سطح (0 ، 5/1 و 3 % ) در مرحله افزودن سایر ترکیبات پودری به شیر اضافه شدند. میکروارگانیسم پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس LA-5 نیز در سه سطح (1/0 ،3/0 و5/0 %) همزمان با افزودن باکتریهای سنتی ماست تلقیح شد.ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بقای میکروارگانیسم پروبیوتیک در ماست چکیده تولیدی در روزهای 1 ، 7، 14 و 21 نگهداری ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که با وجود کاهش pH در مدت نگهداری، استفاده از ترکیبات پری بیوتیک سبب افزایش رشد و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده تولیدی گشت. | ||
| کلیدواژهها | ||
| ماست چکیده؛ پری بیوتیک؛ پروبیوتیک؛ سین بیوتیک؛ لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 330 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 222 |
||