. (1392). بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 101-107.
. "بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1392, 101-107.
. (1392). 'بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 101-107.
. بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(2): 101-107.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب