| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,573,573 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,273,636 |
ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 5، شماره 3 - شماره پیاپی 17، آذر 1392، صفحه 23-29 اصل مقاله (258.13 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| در این پژوهش خصوصیات شیمیایی روغن 5 رقم مختلف میوهی زیتون منطقه طارم(شنگه، ماری، کنسروالیا، زرد، روغنی) مورد بررسی قرارگرفت و بهترین نوع زیتون از نظر کمیت وکیفیت روغن استحصال شده تعیین گردید. روغن به روش پرس و سانتریفیوژ استخراج گردید. آزمایشات شامل پروفیل اسیدهای چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی ، مقادیراندیس یدی ، توکوفرولها و پلی فنلها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام شد. نتایج حاصل نشان داد اسید اولئیک در اسیدهای چرب، آلفا توکوفرول در توکوفرولها و اسید سیرینجیک در پلی فنلهادرصد غالب را به خود اختصاص می دهند. در ارتباط با اکثر ویژگیهای شیمیایی(اسیدهای چرب ، اندیس یدی، توکوفرولها و پلی فنل ها )ارقام زیتون مورد بررسی نیز تفاوت معنی دار در سطح 05/0مشاهده شد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| روغن زیتون؛ اندیس یدی؛ پروفیل اسید چرب؛ ترکیبات فنلی؛ توکوفرول ها | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 387 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 550 |
||