. (1392). ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 55-64.
. "ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 55-64.
. (1392). 'ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 55-64.
. ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 55-64.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب