. (1392). تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 105-115.
. "تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 105-115.
. (1392). 'تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 105-115.
. تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 105-115.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب