. (1395). بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 1-8.
. "بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1395, 1-8.
. (1395). 'بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 1-8.
. بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 5(4): 1-8.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب