تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,209 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,881 |
بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 1، دوره 5، شماره 4 - شماره پیاپی 18، اسفند 1392، صفحه 1-8 اصل مقاله (258.92 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
در سالهای اخیر توجه زیادی برای بهبود خواص عملکردی پروتئینهای آب پنیر (سرم شیر) به وسیله روشهای مختلف شده است. اصلاح ساختار پروتئینها به وسیلهی اصلاحات فیزیکی، آنزیمی یا شیمیایی انجام میشود. در این تحقیق نمونههای کنسانتره 80% پروتئینهای آب پنیر در شرایط واکنش مایلارد با دکستران ترکیب شدند. میزان گلیکوزیله شدن با روش الکتروفورز تعیین گردید و به وسیلهی ژل کروماتوگرافی به تأیید رسید. نتایج نشان داد که بهترین شرایط برای گلیکوزیله کردن پروتئینهای آب پنیر دمای ˚C60 ، مدت زمان نگهداری 10 روز و نسبت وزنی پروتئینهای آب پنیر به دکستران 1 به 5 بوده است. همچنین پروتئینهای آب پنیر گلیکوزیله شده حلالیت بهتری در pHهای 3، 5، 7 و 9 و در دماهای 25، 40 و ˚C 60 نسبت به نمونه کنترل داشتند. نمونه گلیکوزیله شده پایداری حرارتی بیشتر و همچنین فعالیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون بهتری در مقایسه با نمونهی شاهد و کنترل داشته است. | ||
کلیدواژهها | ||
پروتئینهای آب پنیر؛ خصوصیات عملکردی؛ دکستران؛ گلیکوزیله کردن | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 356 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 826 |