. (1395). بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 25-32.
. "بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1395, 25-32.
. (1395). 'بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 25-32.
. بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 5(4): 25-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب