. (1395). بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 43-51.
. "بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1395, 43-51.
. (1395). 'بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 43-51.
. بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 5(4): 43-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب