. (1395). بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 53-66.
. "بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1395, 53-66.
. (1395). 'بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 53-66.
. بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 5(4): 53-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب