. (1395). بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 75-81.
. "بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1395, 75-81.
. (1395). 'بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 75-81.
. بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 5(4): 75-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب