| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,620,873 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,296,255 |
بهینهسازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 1، دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 11، خرداد 1391، صفحه 1-6 اصل مقاله (191.66 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| این طرح در دو مرحله صورت پذیرفت: در مرحلهی اول، اثر شرایط pH (در دو شرایط قلیایی و اسیدی) و نوع مادهی اولیه (قباد، شیر ماهی، صافی و کوسه ماهی) بر روی برخی از مهمترین خواص کمی و کیفی ژلاتین مورد بررسی قرار گرفت. در مرحلهی دوم، طرح نیز اثر دما (در سه سطح 70 ، 75 و 80 درجهی سانتیگراد و pH (در دو سطح 5/6 و 6) بر روی میزان راندمان ژلاتین ارزیابی گردید. نتایج مرحلهی اول، نشان داد که در صورت استفاده از شرایط قلیایی و ضایعات فیله، مقدار ژلاتین حاصل حداکثر خواهد بود. با توجه به نتایج مرحلهی دوم طرح و با دمای 70 درجهی سانتیگراد و pH برابر با 5/6، راندمان ژلاتین حاصل حداکثر و با بهترین کیفیت به دست خواهد آمد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| ضایعات شیلات؛ ژلاتین؛ استخراج بهینه | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 255 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,039 |
||