. (1391). تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 37-65.
. "تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1391, 37-65.
. (1391). 'تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 37-65.
. تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(1): 37-65.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب