. (1391). تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), 37-45.
. "تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 2, 1391, 37-45.
. (1391). 'تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), pp. 37-45.
. تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(2): 37-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب