. (1391). بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 9-16.
. "بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1391, 9-16.
. (1391). 'بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 9-16.
. بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(3): 9-16.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب