. (1391). بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 17-28.
. "بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1391, 17-28.
. (1391). 'بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 17-28.
. بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(3): 17-28.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب