. (1391). تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 35-45.
. "تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1391, 35-45.
. (1391). 'تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 35-45.
. تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(3): 35-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب