. (1391). بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 47-55.
. "بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1391, 47-55.
. (1391). 'بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 47-55.
. بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(3): 47-55.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب