. (1391). کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 55-66.
. "کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1391, 55-66.
. (1391). 'کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 55-66.
. کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(3): 55-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب