. (1391). بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 67-74.
. "بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1391, 67-74.
. (1391). 'بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 67-74.
. بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(3): 67-74.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب