تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,416,348 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,444,904 |
بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 9، دوره 4، شماره 3 - شماره پیاپی 13، آذر 1391، صفحه 75-83 اصل مقاله (213.92 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
در این تحقیق با استفاده از خشککن آزمایشگاهی جابهجایی هوای داغ، خشک کردن لایهای نازک برشهای کدوی سبز، مدلسازی شد. آزمایشها در سه سطح دمایی 60، 70 و 80 درجهی سانتیگراد و سه ضخامت 3 ، 5 و 7 میلی متر در سه تکرار انجام گردید. رطوبت اولیهی کدوی سبز 05/93 درصد بر مبنای مرطوب به دست آمد.10 مدل ریاضی سینتیکی استاندارد بر دادههای تجربی برازش داده شد و ارزیابی مدلها از طریق چهار معیار ضریب همبستگی، ریشهی میانگین مربعات خطا، کاهش کای اسکور و خطای انحراف میانگین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بررسی نتایج، نشان داد که مدل میدلی نسبت به سایر مدلها مراحل خشک شدن برش کدوی سبز را بهتر ارزیابی میکند. بنابراین، این مدل برای پیشبینی تغییرات رطوبت و کیفیت بالای محصول در فرآیند خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با جابهجایی هوای داغ مناسب تشخیص داده شد. | ||
کلیدواژهها | ||
مدلسازی ریاضی؛ برشهای کدو سبز؛ لایهای نازک؛ خشک کردن | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 272 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 284 |