| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,563,390 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,537 |
ارزیابی اثر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریتهی جو استان گلستان | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 10، دوره 4، شماره 3 - شماره پیاپی 13، آذر 1391، صفحه 83-89 اصل مقاله (187 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| در این تحقیق، تأثیر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی که شامل وزن هزار دانه، دانسیتهی تودهای، دانسیتهی ذرهای، میزان پروتئین، میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصارهی آب سرد دو واریتهی جو (صحرا و یوسف) استان گلستان در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت و نتایج حاصل با استفاده از نرم افزارSAS تجزیه و تحلیل گردید. نتایج آنالیز واریانس دادهها نشان داد که نوع نمونه بر تمامی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی مورد اندازهگیری در این آزمایش تأثیر معنیدار(01/0P<) داشت. فرآیند مالتسازی باعث کاهش وزن هزار دانه، دانسیتهی تودهای و دانسیتهی ذرهای و افزایش میزان پروتئین، فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصارهی آب سرد گردید. بیشینهی فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز مربوط به مالت حاصل از واریتهی یوسف بود که نسبت به جو اولیهی خود از لحاظ فعالیت این آنزیم، 08/139 درصد بیش تر بود. مالت حاصل از واریتهی صحرا بیشترین راندمان عصارهی آب سرد (4/16 درصد) را داشت. | ||
| کلیدواژهها | ||
| خصوصیات فیزیکو شیمیایی؛ مالت؛ فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز؛ راندمان عصاره | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 222 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 175 |
||