. (1391). اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 101-108.
. "اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1391, 101-108.
. (1391). 'اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 101-108.
. اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(3): 101-108.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب