. (1390). ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر- آب تمشک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 1-13.
. "ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر- آب تمشک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1390, 1-13.
. (1390). 'ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر- آب تمشک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 1-13.
. ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر- آب تمشک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(1): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب