. (1390). بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسّی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 19-27.
. "بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسّی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1390, 19-27.
. (1390). 'بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسّی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 19-27.
. بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسّی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(1): 19-27.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب