. (1390). ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 35-46.
. "ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1390, 35-46.
. (1390). 'ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 35-46.
. ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(1): 35-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب