تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,004 |
تعداد مقالات | 83,629 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,548,064 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,629,328 |
بررسی ویژگیهای فیزیکی دو رقم نخود فرنگی | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 6، دوره 3، شماره 1 - شماره پیاپی 7، خرداد 1390، صفحه 43-52 اصل مقاله (224.8 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
در این مطالعه، برخی از خواص فیزیکی شامل ویژگیهای هندسی (طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین حسابی و هندسی، قطر معادل، سطح جانبی، سطح مقطع، حجم و ضریب کرویت)، ویژگیهای ثقلی (وزن هزاردانه، دانسیتهی واقعی، دانسیتهی توده و تخلخل)، ویژگیهای اصطکاکی (زاویهی پایداری و ضریب اصطکاک ایستایی روی سطوح آلومینیم، استیل، آهنگالوانیزه، لاستیک، سیمان و چوب) و ویژگی آئرودینامیکی دو رقم نخود فرنگی (شمشیری و پفکی) تحت تاثیر رقم بررسی شد. اثر رقم روی کلیهی ویژگیهای فیزیکی (به استثنای دانسیتهی واقعی) معنیدار (01/0P<) شد. بیش ترین قطر میانگین هندسی به رقم پفکی (62/8 میلیمتر) تعلق داشت. ضریب کرویت برای ارقام شمشیری و پفکی به ترتیب 34/83 و 47/84 بود. بیشترین دانسیتهی توده، مربوط به رقم شمشیری (673 کیلوگرم بر مترمکعب) و بیشینهی زاویهی پایداری پرکردن مربوط به رقم پفکی (47/32 درجه) بود. بالاترین ضریب اصطکاک ایستایی در هر دو رقم مربوط به سطح چوب (شمشیری 579/0 و پفکی 611/0) و کم ترین ضریب اصطکاک ایستایی در رقم شمشیری مربوط به سطح آلومینیم (543/0) و برای رقم پفکی مربوط به سطوح آلومینیم(575/0) و استیل(575/0) بود. بیشینهی سرعت حد مربوط به رقم پفکی (54/11 متر بر ثانیه) بود. | ||
کلیدواژهها | ||
ارقام نخود فرنگی؛ ویژگیهای هندسی؛ ویژگیهای ثقلی؛ ویژگیهای اصطکاکی؛ ویژگی آئرودینامیکی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 329 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 852 |