| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,551,963 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,265,035 |
پیشبینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکهی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 8، دوره 3، شماره 1 - شماره پیاپی 7، خرداد 1390، صفحه 61-74 اصل مقاله (192.17 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی در دو سطح دمای (25 و 50 درجهی سانتیگراد) و در غلظتهای مختلف نمک طعام (5، 10 و 15 % وزنی/وزنی) و غلظت ثابت ساکارز (50 % وزنی/وزنی) انجام گرفت. نسبت وزنی میوه به محلول اسمزی 1 به 20 (وزنی/وزنی) انتخاب گردید. در این پژوهش، مقادیر کاهش آب و جذب مواد جامد توسط شبکهی عصبی مصنوعی تخمین زده شد. برای پیش بینی دادهها از شبکه عصبی پرسپترون با الگوریتم بهینهسازی کاهش گرادیان[1] و با تابع آستانهی تانژانت هیپربولیک استفاده گردید. نتایج، نشان داد که بهترین چیدمان در بین شبکهی عصبی با یک لایهی پنهان بهترتیب برای پارامترهای جذب مواد جامد[2] و کاهش آب[3] شامل 2-10-1 و 2-18-1 و در بین شبکهی عصبی با دو لایهی پنهان بهترتیب برای پارامترهای جذب مواد جامد و کاهش آب شامل 2-6-6-1 و 2-22-22-1 میباشد. * مسوول مکاتبه : mshafafiz@gmail.com 1 - Gradient descent [2] - Solid gain (SG) [3] - Water loss (WL) | ||
| کلیدواژهها | ||
| آبگیری اسمزی؛ کدوی حلوایی؛ شبکهی عصبی مصنوعی؛ پیش بینی؛ کاهش آب | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 261 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 155 |
||