. (1390). مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 11-20.
. "مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1390, 11-20.
. (1390). 'مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 11-20.
. مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(2): 11-20.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب