. (1390). تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن‌های نباتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 35-45.
. "تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن‌های نباتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1390, 35-45.
. (1390). 'تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن‌های نباتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 35-45.
. تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن‌های نباتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(2): 35-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب