. (1390). ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانی‌ترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 45-54.
. "ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانی‌ترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1390, 45-54.
. (1390). 'ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانی‌ترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 45-54.
. ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانی‌ترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(2): 45-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب