. (1390). بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), 1-6.
. "بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 3, 1390, 1-6.
. (1390). 'بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), pp. 1-6.
. بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(3): 1-6.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب