. (1390). تأثیر موسیلاژ دانه‌ی ریحان بر ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری دوغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), 17-24.
. "تأثیر موسیلاژ دانه‌ی ریحان بر ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری دوغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 3, 1390, 17-24.
. (1390). 'تأثیر موسیلاژ دانه‌ی ریحان بر ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری دوغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), pp. 17-24.
. تأثیر موسیلاژ دانه‌ی ریحان بر ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری دوغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(3): 17-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب