| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,563,973 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,728 |
تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 7، دوره 3، شماره 3 - شماره پیاپی 9، آذر 1390، صفحه 61-69 اصل مقاله (325.17 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| در این پژوهش، استفاده از سرخ کردن تحت خلاء جهت فرآوری کدو حلوایی استفاده گردید و تاثیر پارامترهای فرآیند بــر ویژگیهای محصول نهایی به منظور دستیابی به شرایط بهینهی فرآیند مورد ارزیابی قرار گرفت. در ابتدا با انجام پیش آزمایشها و بررسی پارامترهای کیفی محصول، محدودهی درجه حرارت 70 تا 140 درجهی سانتی گراد، فشار 40 تا 140 میلی بار و مدت زمان 3 تا 18 دقیقه در نظر گرفته شد و با استفاده از مدل آماری رویهی پاسخ، نمونهها در درجه حرارت، فشار و زمانهای طرحریزی شده فرآوری گردیدند. نتایج حاصل، حاکی از آن بود که محتوی رطوبت، چروکیدگی و تردی بافت محصول متاثر از درجه حرارت و مدت زمان فرآیند میباشد و تغییرات رنگ محصول تنها با درجه حرارت فرآیند به طور معنی داری (p≤0.05) ارتباط دارد. بر اساس نتایج حاصل از آزمایشها، شرایط بهینهی سرخ کردن تحت خلاء برشهای کدو حلوایی دمای53/84 درجهی سانتی گراد، فشار 40 میلی بار و زمان 18 دقیقه تعیین گردیدند. | ||
| کلیدواژهها | ||
| بهینه سازی فرآیند؛ روش شناسی رویهی پاسخ؛ سرخ کردن تحت خلاء؛ کدو حلوایی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 261 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 595 |
||