. (1390). تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 15-26.
. "تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1390, 15-26.
. (1390). 'تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 15-26.
. تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(4): 15-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب