. (1390). شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 27-33.
. "شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1390, 27-33.
. (1390). 'شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 27-33.
. شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(4): 27-33.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب