. (1390). ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 35-41.
. "ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1390, 35-41.
. (1390). 'ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 35-41.
. ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(4): 35-41.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب