تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,416,286 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,444,831 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 5، دوره 3، شماره 4 - شماره پیاپی 10، اسفند 1390، صفحه 41-50 اصل مقاله (391.65 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
مالتسازی یک روش پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل مراحل خیساندن، جوانهزنی و خشک کردن مالت جوانهزده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت میباشد. در این مطالعه، سرعت حد و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از لاین EBYT88-17 جو، از جمله راندمان مالتسازی، مقدار ازت، وزن هزار دانه و دانسیتهی ذرهای اندازهگیری شد. برای بررسی این پارامترها و تهیهی مالت از 3 زمان خیساندن (24، 36 و 48 ساعت) و 3 زمان جوانهزنی (3، 5 و 7 روز) استفاده شد. تجزیه و تحلیل آماری و بهینه سازی فرایند به روش سطح پاسخ انجام شد. نتایج، نشان داد که با افزایش مدت زمان خیساندن و جوانهزنی، میزان وزن هزار دانه و دانسیتهی ذرهای کاهش یافت و با توجه به نتایج بهینهسازی فرایند میتوان بیان نمود که اعمال شرایط 49/30 ساعت خیساندن و 71/3 روز جوانهزنی منجر به استحصال مالتی با حداکثر راندمان و مقدار ازت گردید. | ||
کلیدواژهها | ||
خواص فیزیکو شیمیایی؛ مالت؛ سطح پاسخ | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 247 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 177 |