تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,329 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,945 |
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 2، دوره 2، شماره 1 - شماره پیاپی 4، خرداد 1389، صفحه 9-22 اصل مقاله (217.89 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
جهت بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها، سه فسفولیپید مورد آزمایش شامل فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانول آمین و اسید فسفاتیدیک در سه غلظت01/0، 04/0 و08/0 درصد (وزنی ـ حجمی) همراه با اسیدگالیک در غلظت 02/0 درصد در محیط تالو اولئین مورد استفاده قرار گرفتند و طول دورهی القاء به روش رنسیمت در دمای 150 اندازهگیری شد. نتایج به دست آمده، نشان داد در میان سه فسفولیپید مورد آزمایش، فسفاتیدیل اتانول آمین و فسفاتیدیل کولین، دارای خصوصیات آنتیاکسیدانی ضعیفی هستند اما اسید فسفاتیدیک فاقد خصوصیات آنتی اکسیدانی میباشد. فسفاتیدیل کولین و اسید فسفاتیدیک، فاقد اثرات سینرژیستی بوده و حتی به عنوان پروکسیدان یا آنتاگونیست عمل کرده، موجب کاهش فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدگالیک میشوند اما فسفاتیدیل اتانول آمین دارای اثرات سینرژیستی مناسبی به خصوص در غلظتهای بیش از 08/0 درصد در محیط تالو اولئین میباشد. | ||
کلیدواژهها | ||
تالو اولئین؛ سینرژیسم؛ اسید گالیک؛ فسفاتیدیل کولین؛ فسفاتیدیل اتانول آمین؛ اسید فسفاتیدیک | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 259 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 139 |