تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,253 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,894 |
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 4، دوره 2، شماره 1 - شماره پیاپی 4، خرداد 1389، صفحه 29-35 اصل مقاله (220.02 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
هدف از انجام این تحقیق، تولید شیر سن بیوتیک با ویژگیهای حسی طبیعی و غیرتخمیری و بررسی تاثیر پری بیوتیکهای اینولین، لاکتولوز، گالاکتوالیگو ساکارید و اینولین به صورت مخلوط برشمارش سویههای پروبیوتیکی شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La 5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb 12) در شیر پاستوریزه شده و خنک شده بود. برای تحقق هدف پژوهش تر کیبات پری بیوتیکی ذکر شده به ترتیب در مقادیر 6/0%، 4/0% و 6/1 % و کشت پروبیوتیکی cfu/ml 109 به میزان 01/0 درصد به صورت جداگانه و مخلوط به شیر 5/2 درصد چربی در خط تولید شیر پاستوریزه در شرکت پگاه تهران اضافه گردید به گونهای که شمارش باکتریایی به مضربی از cfu/ml 107 برسد سپس ویژگیهای شیمیایی محصول و بررسی بقاء میکروبی با شمارش آنها در مدت 10 روز نگهداری شیر در دمای 4 درجهی سانتیگراد و فواصل زمانی 0، 3،7 و10 مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به غیرتخمیری بودن محصول، افزایش زیادی در جمعیت باکتری مشاهده نگردید. | ||
کلیدواژهها | ||
پروبیوتیک؛ پری بیوتیک؛ سن بیوتیک؛ شیر؛ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس؛ بیفیدوباکترلاکتیس | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 353 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 316 |