| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,634,337 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,304,774 |
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 2، شماره 1 - شماره پیاپی 4، خرداد 1389، صفحه 29-35 اصل مقاله (220.02 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| هدف از انجام این تحقیق، تولید شیر سن بیوتیک با ویژگیهای حسی طبیعی و غیرتخمیری و بررسی تاثیر پری بیوتیکهای اینولین، لاکتولوز، گالاکتوالیگو ساکارید و اینولین به صورت مخلوط برشمارش سویههای پروبیوتیکی شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La 5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb 12) در شیر پاستوریزه شده و خنک شده بود. برای تحقق هدف پژوهش تر کیبات پری بیوتیکی ذکر شده به ترتیب در مقادیر 6/0%، 4/0% و 6/1 % و کشت پروبیوتیکی cfu/ml 109 به میزان 01/0 درصد به صورت جداگانه و مخلوط به شیر 5/2 درصد چربی در خط تولید شیر پاستوریزه در شرکت پگاه تهران اضافه گردید به گونهای که شمارش باکتریایی به مضربی از cfu/ml 107 برسد سپس ویژگیهای شیمیایی محصول و بررسی بقاء میکروبی با شمارش آنها در مدت 10 روز نگهداری شیر در دمای 4 درجهی سانتیگراد و فواصل زمانی 0، 3،7 و10 مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به غیرتخمیری بودن محصول، افزایش زیادی در جمعیت باکتری مشاهده نگردید. | ||
| کلیدواژهها | ||
| پروبیوتیک؛ پری بیوتیک؛ سن بیوتیک؛ شیر؛ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس؛ بیفیدوباکترلاکتیس | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 359 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 324 |
||